Dagisplats

Dagisplats - Så funkar det!

Är du intresserad av dagisplats hos oss? Ring eller maila helst oss då det kan vara svårt för oss ibland att svara under dagistid, maila en ansökan så kontaktar vi er och bokar in ett möte tillsammans.


Din ansökan kan med fördel innehålla: Ägarens namn, telefonnummer, mailadress samt hundens namn, ras, ålder, kön, kastrerad ja/nej och från när en eventuell dagisplats skulle vara önskvärd.


Västerås Hunddagis tillämpar inget kösystem utan använder principen om att vi tar in en hund som är tänkt att fungera tillsammans med aktuell hundgrupp där det finns plats.


För information så är det lättare för oss att ta in kastrerade hanar (och tikar i vissa fall) - då anpassar hunden sig snabbare i den nya miljön.


Vi utgår från den unga hundens mognadsgrad. Okastrerade hanar ska ha fyllt 1 år, vara rumsrena, försäkrade och vaccinerade med Nobivac DHPPI eller motsvarande. Ägaren behöver ha en hemförsäkring.


En dagishund ska vara allmänt trevlig mot både människor och mot andra hundar. Hunden ska vara väluppfostrad och kunna gå i koppel utan att göra utfall och bråka med mötande hundar. Det ser vi som en självklarhet.


Det är bland annat det vi tittar på vid hundens inskolningsvecka, vad det gäller social interaktion med andra hundar och människor mm.