Praktik & Jobb

Arbete eller praktik på Västerås Hunddagis

Söker du arbete?


  • 2018-08-08 Vi söker en volontär till hunddagis

Vi söker en äldre positiv mogen person, gärna pensionär, som kan tänka sig vara volontär på hunddagis ett par timmar per dag i veckan. Vi ser att det är en ansvarsfull person med hundintresse, som vill vara hos oss på fm och syssla med allehanda göromål ex. hantera tvätt, koka kaffe/te, torka/damma, förbereda hundluncher, småprata med hundar osv. Inget krav finns att du behöver gå ut på promenader med någon hund, utan Du kan i din roll vara på dagiset och småpyssla med saker som behövs göras.


Intresserad? Maila din ansökan med rubrik: Volontär" samt skicka ett brev om dig själv. Skicka till: hans@vasterashunddagis.se- Vilka krav ställer vi på våra anställda?

Att jobba på hunddagis kan vara ganska slitigt och oglamorösa. Förutom hundpromenader i alla väder, utfodring, omvårdnad, lek och gos så ingår väldigt mycket städning. Vi städar varje dag, tvättar och byter plädar och täcken i alla hundrum. Stundom kan det även vara stressigt då hundar är levande varelser med egna viljor. Det ställer krav på dig att alltid vara närvarande i både tanke och själ. Vi har noggranna säkerhetsrutiner i vår arbetsmiljö och det är viktigt att du kan följa skriftliga instruktioner, för att kunna passa på vår arbetsplats. Det är ett arbete med stort ansvar då vi tar hand om andras högt älskade familjemedlemmar.


- Söker du praktikplats?

Vi tar inte emot pratelever eller praktikanter under 16 år och ingen praktikplats som är kortare än 4 veckor. Undantaget från detta är praktikplatser som är hundrelaterade utbildning. Om inte önskar vi att du är van med hundar, både stora och små raser.

Du ska även ha ett hum om hundars beteenden och vilka de vanligaste raserna är.


Om du känner att du uppfyller detta är du hjärtligt välkommen att skicka ett mail där du berättar lite kortfattat om dig själv så återkommer vi till dig vid tillfälle. Skicka mail till: info@vasterashunddagis.se

Tillsatt